EYE WEBDESIGN

webdesign met een oog voor detail

De webdesigner achter Eye webdesign?

Webdesigner DavyEye webdesign werd in 2011 in het leven geroepen door webdesigner Davy Van Kerschaver die na jarenlange werkervaring (meer dan 10 jaar ervaring op vlak van webdevelopment en webdesign) besloten heeft om zich ook op professioneel vlak op websites toe te leggen.
Als graduaat ICT’er en computerliefhebber is hij dagelijks bezig met websites maken zowel binnen zijn huidige job als webdesigner bij Pixbook als daarbuiten.
Bovendien is niet enkel webdesign een troef bij Eye webdesign, maar ook SEO (search engine optimization). Deze techniek zorgt ervoor dat uw site hoge toppen scheert binnen google en wie wil er als bedrijf nu geen gratis reclame ? Daarnaast is grafisch design en ontwerp ook een passie die Davy graag met u deelt.

Nieuwsgierig…?

Wenst u een vraag te stellen ? Een inlichting ?
Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Davy. Dit kan dagelijks telefonisch op het nummer 0478/239295 tussen 9h en 22h of via het contactformulier op deze site.
U kan ook steeds langskomen ter plaatse (na afspraak) om uw projecten en wensen te bespreken. Na een eerste afspraak ontvangt u een correcte en volledig vrijblijvende prijsofferte. Indien u akkoord gaat, worden er verdere afspraken gemaakt omtrent ontwikkeling en ontwerp van uw website.

webdesigner websiteHoe zal mijn site eruitzien?

Dat bepaalt u in samenspraak met ons. U beslist, wij voeren uit.
Concreet wordt er eerst een grafisch ontwerp opgemaakt waarna dit ontwerp in een website gegoten wordt. Vervolgens wordt er vorm gegeven aan het design en worden teksten en afbeeldingen ingevuld (= ‘content design’). Standaard worden onze websites ontwikkeld in Wordpress waardoor u makkelijk zelf alle inhoud kan gaan aanpassen.

Een vertaling nodig ? Copywriting? Extra animatie ? SEO ? Alles is mogelijk omtrent webdesign, webdevelopment, content design, grafisch design, drukwerk, online marketing en andere bedrijfsoplossingen.

WEBDESIGN EN HOSTING   -   WEBDEVELOPMENT OP MAAT   -   GRAFISCH ONTWERP   -   GEPERSONALISEERD DRUKWERK   -   ALLE BEDRIJFSOPLOSSINGEN
Eye webdesign

Heirbaan 175
9220 Hamme
(Oost-Vlaanderen)

0478/239295
Webdesign op maat met een oog voor detail

De man achter Eye Webdesign

Eye-webdesign werd in 2011 in het leven geroepen door freelancer Davy Van Kerschaver die na jarenlange werkervaring (meer dan 16 jaar ervaring in webdevelopment en webdesign) besloten heeft om zich ook op professioneel vlak op websites toe te leggen.

lees meer