EYE WEBDESIGN

webdesign met een oog voor detail

Ontwikkelen van websites

Ontwikkelen van websitesOp de eerste plaats houden wij ons uiteraard bezig met het ontwikkelen van websites.
Dit houdt zowel het grafische (de look-and-feel van de website = webdesign) als het dynamische (het technische aspect van de website = webdevelopment) in.
Uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Het belang van zo’n zoekmachines is echter niet te onderschatten aangezien langs deze weg steeds meer bezoekers op uw site belanden. Webdesign is meer dan enkel het grafische. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de regels van de ergonomie (het gebruiksgemak) zodat bezoekers eenvoudig hun weg vinden op uw website. Zo blijven ze ook langer hangen op uw website. Verder is elke website responsive zodat deze er perfect uitziet op elk apparaat. De hosting van uw website beheren we voor u.

Bekijk ons portfolio

Ontwerp & drukwerk

Naast webdesign kan u bij ons ook terecht voor een grafisch ontwerp van affiches, flyers, visitekaartjes, communiekaartjes, geboortekaartjes enz. Ook is het mogelijk om deze via ons te laten afdrukken.
Heeft u een speciaal verzoek? Aarzel niet om ons te contacteren! Alles is bespreekbaar.

copywritingVertalingen & copywriting

Ten slotte kunnen wij ook zorgen voor de vertaling van uw website in het Engels, Frans en Italiaans. Hiervoor werk ik samen met een gediplomeerd vertaler.
Indien u een andere taal wenst, neem gerust contact op.

Heeft u een andere vraag of een speciaal verzoek, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn gevestigd in Hamme (Oost-Vlaanderen).

WEBDESIGN EN HOSTING   -   WEBDEVELOPMENT OP MAAT   -   GRAFISCH ONTWERP   -   GEPERSONALISEERD DRUKWERK   -   ALLE BEDRIJFSOPLOSSINGEN
Eye webdesign

Heirbaan 175
9220 Hamme
(Oost-Vlaanderen)

0478/239295
Webdesign op maat met een oog voor detail

De man achter Eye Webdesign

Eye-webdesign werd in 2011 in het leven geroepen door freelancer Davy Van Kerschaver die na jarenlange werkervaring (meer dan 16 jaar ervaring in webdevelopment en webdesign) besloten heeft om zich ook op professioneel vlak op websites toe te leggen.

lees meer